Polismannen håller i ett automatvapen som kan skjuta många skott direkt efter varandra. Han har mörk hudfärg.
1 av 3
Det här är en polis i Paris. Foto: AP/TT.
Soldaterna är klädda i kouflagekläder och har automatvapen.
2 av 3
Även militärer vaktar på flera platser i Frankrike. Sammanlagt är det 10 000 soldater. Foto: AP/TT.
Hon ser ung ut. Hon har ingen slöja över håret.
3 av 3
Hayat Boumeddiene var flickvän till en av terroristerna. Polisen tror att hon också kan ha hjälpt terroristerna på något sätt. Foto: AP/TT.
Efter terrordåden i Paris

Fransk polis jagar 6 terrorister

Förra veckan attackerade terrorister tidningen Charlie Hebdo och en judisk matbutik i Frankrikes huvudstad Paris. Polisen har dödat 3 av de misstänkta terroristerna, men de tror att det kan finnas 6 personer till som har hjälpt terroristerna.

Klicka om du vill läsa mer!

En misstänkt kvinna har lyckats lämna Frankrike. Hon heter Hayat Boumeddiene och var flickvän till den terrorist som attackerade den judiska butiken. 

Hayat Boumeddiene har troligen flytt till landet Syrien i Mellanöstern. Där finns flera muslimska terroristgrupper, bland annat IS. Beviset för att hon kan vara i Syrien är en videofilm som har spelats in vid en gränskontroll mellan länderna Syrien och Turkiet. På filmen ser det ut att vara Hayat Boumeddiene.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".