Fråga vad du vill i P3

Hur fungerar det att ha en kärleksrelation och samtidigt spela in porr?

1:11 min

Sanna Rough är hardcoreporrskådespelare och har som jobb att spela in sex framför kameror. Ett yrke hon trivs med men som komplicerar kärleksrelationer.

För många är sex en del av att vara exklusiv med någon i en relation. Men om man har som jobb att ha sex med andra, så är det svårt att vara tillsammans med någon med de villkoren.

– I mitt förra förhållande som jag hade för fyra år sen så funkade det inte så bra i längden för han var jättesvartsjuk, säger Sanna Rough.

Det är svårt att hitta en partner som accepterar det hon jobbar med och det gäller oavsett om det är någon inom branschen, eller utanför. Något som hon själv ändå kan hålla med om.

– Jag skulle vilja ha min partner för mig själv liksom, så det kan jag förstå, säger Sanna.

Men det är inte bara acceptansen som gör det komplicerat. För henne blir det också svårt att veta om hon kan lita på att personen är intresserad av henne som person.

– Det är så svårt när jag ska dejta någon, för jag vet inte om den bara vill ha sex med mig, eller om den är seriös. Så det är jättesvårt för mig att träffa någon överhuvudtaget numera, berättar Sanna.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista