Man som står framför en vit vägg.
Ny i Digitala Insatsstyrkan

Hejsan!

Mitt namn är John Danielsson och är som rubriken uttrycker, ny i Digitala Insatsstyrkan (som praktikant).

Jag studerar 3D-Animation och Visualisering sista året i Trollhättan, är ursprungligen från en liten by i Sörmland vid namn Sparreholm. Har inte en så spännande backstory mer än att jag gillar att göra mina egna 3d-filmer och att jag tävlat med några av dem i filmtävlingar som exempelvis Frame- och Novemberfestivalen. Programvara som jag använt mig utav mest är Adobe- PS, PR, AE samt Autodesk- Maya och Mudbox.

Vad jag vill få ut av praktiken här är primärt en bättre förståelse för effektivisering av ett projekt, hur man prioriterar sin arbetstid på bästa möjliga sätt, det är något som personligen upplevs svårt att få ett grepp om vid en skolbänk. Sen är såklart utbyte av teknisk kunskap i fokus för mig.

Det intryck jag fått av arbetsplatsen och miljön är hittills mycket positiv så ser fram emot de kommande nio veckor som jag ska vara här med er på SR.

Vi ses i korridorerna! <3  
//John

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista