1 av 3
2 av 3
3 av 3
Johan och hunden Leija

...fortsättning 17 december

Kritik mot urologen - ”kliniken som Gud glömde”

Patientföreningen mot prostatacancer i Östergötland vill väcka debatt för att förbättra vården för alla östgötska män som drabbas av den dödliga sjukdomen. Vi gästades av ordföranden Kristner Gerdin som bland annat berättade hur han fick vänta 15 månader på en operation, och när den väl blev av visade sig cancern vara obotlig.

Julkasse från Frälsningsarmén

Den här veckan får ett 100-tal familjer i Linköping hämta ut sina julgåvor som man ansökt om hos Frälsningsarmén. Även i Norrköping får drygt 100 familjer som har det kärvt ekonomiskt något extra till jul av Frälsningsarmén. I Linköping kan företståndare Kerstin Lundholm konstastera att det är många nya familjer i år som sökt hjälp.

Johan Palm - kandidat till ”Årets Östgöte”

Vi fick träffa en av de fem kandidater som har chans att blir ”Årets östgöte”. Johan Palm från Mjölby är ju numera mest känd som Idol-Johan och är mycket stolt över att vara utvald i år! 
 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".