1 av 3
2 av 3
3 av 3
EU-parlamentariker Göran Färm (S)

Måndag 26 januari

* Långsiktig plan för kulturutbudet i länet

Inga tydliga uppdrag, dålig kommmunikation och allt svagare ekonomi tynger scenkonsten i Östergötland. Men nu vill ägarna dvs. landstinget samt Norrköpings och Linköpings kommuner bli bättre, och därmed skapa en starkare Scenkonst.

* Kampanjen har redan börjat inför sommaren EU-val

Den 7:e juni är det val till Europaparlamentet, ett val som hamnat lite i skuggan, om man jämför med riksdagsvalet. Därför har man redan nu dragit igång kampanjandet, och idag har Socialdemokraternas kandidat från länet, Göran Färm, pratat med skolungdomar i Linköping.

* Inget kistkrossande i Östergötland enligt biskop

Förra året avslöjade STV:s Uppdrag Granskning att kistor i Östergötland krossades med grävskopa innan dom täcktes över med jord vid gravsättningen. Det gjordes för att förhindra att marken skulle sjunka när kistorna förmultnar. Men nu har Linköpings stift gjort en egen utredning i frågan och den visar att inga kistor krossats.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".