1 av 4
Foto: Lotta Ögren, Pressens Bild
2 av 4
3 av 4
4 av 4
Kelly Grant.

Tisdag 27 januari: Programledare Stefan Lindeberg

* Idag minns vi förintelsen

Idag är det den internationella minnesdagen för förintelsen och det datum när koncentrationslägret Auschwitz befriades 1945. Minnesdagen 27 januari lyfter fram engagemanget hos alla som bekämpar intolerans, främlingsfientlighet, rasism och antisemitism. I Sverige och i världen. Även i Östergötland uppmärksammas dagen på flera platser, bland annat i Kisa där landshövdingen Björn Eriksson talade.

* Stor vård- och omsorgsundersökning i Linköping

Hur uppfattas vården och omsorgen i Linköping, och hur kan man förbättra för den brukande? Idag presenteras en stor undersökning baserad på 2000 intervjuer gjorda under fjolåret, som nu ska ligga till grund för framtida
utvecklingsarbete.

* Dolphins siktar mot toppen

I herrarnas basketliga så går Norrköping Dolphins som tåget. Endast två poäng från serieledningen, trots att man spelar i både den svenska- och baltiskaligan. Ikväll är det match hemma mot Sundsvall Dragons. Vi tog matchtempen på coach Kelly Grant.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".