1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Tisdag 17 februari Programledare: Stefan Lindeberg

Flera bränder Tannefors den senaste tiden

Det har brunnit fem gånger under februari i Tannefors i Linköping. I helgen var det dags igen, två bränder inom drygt ett dygn, och polisen misstänker nu att flera av dom varit anlagda. Kriminalkommissarie Bo Österberg kommenterade läget.

Svensson föreslås som ny ÅFF-ordförande

Jan Svensson föreslås bli ny ordförande i fotbollsklubben Åtvidabergs FF. 64-årige Svensson var senast verksam som ordförande i Åtvidabergs Golfklubb. ÅFF:s valberedningen föreslår Svensson som efterträdare till Arve Eid som avgår vid årsmötet den 23 februari.

Räddningstjänsten visade upp sig

Idag var det dags för Räddningstjänsten i Norrköping att genomföra sin årliga sportlovsuppvisning där skollediga barn hade chansen att bekanta sig med en hel del spännande och roliga saker, till exempel brandbilar och polishundar.

Samverkan mot brott sammanfattas

De kriminella mc-gängen i Östergötland är på väg att försvinna från länet och en orsak kan vara polisens samverkan med Kronofogdenmyndigheten och länets alla kommuner.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".