1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Onsdag 18 februari Programledare: Peter Bengtsson

Dystert hos Saabhandlarna

I natt kom beskedet från biltillverkaren Saabs ägare General Motors att man vill göra sig av med Saab. Den svenska regeringen är inte beredd att gå in som ägare i företaget och nu ser det dystert ut för företaget. Dagens besked togs emot minst sagt dämpat på Saabåterförsäljaren Biva i Norrköping.

Skribenterna

Widar Andersson, ledarskribent på Folkbladet och Johanna Stier, ledarskribent på ÖstgötaCorrespondenten - diskuterade framtiden för Saab och de hot som Landstingsrådet Christian Gustavsson (M), utsatts för på sin blogg.

Allt fler fuskar på universitetet

Förra året fördubblades antalet studenter som stängdes av från sina studier på grund av att de fuskat. Det visar en kartläggning som SR Östergötland gjort. Nu kan universitetet tvingas göra om sina examinationsformer för att stävja fusket.

Hotad politiker får inte polisskydd

Landstingsrådet Christian Gustavsson (M) har hotats via sin blogg. Men något skydd från polisen får han inte och det gör honom upprörd.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".