1 av 3
Viktor Haag och Niklas Lindh
2 av 3
3 av 3

Torsdag 19 mars Programledare: Lisa Tilling

Nytt projekt för att kartlägga hygienrutiner
Socialstyrelsen kommer att göra en nationell kartläggning av förskolornas hygienrutiner för smittskydd. Bakgrunden är att barn som går på förskola har nästan tre gånger så många sjukdagar som barn som är hemma.

Inga extrapengar till kommunerna
Idag meddelade den borgerliga regeringen att det inte blir några extra pengar till kommunerna i den kommande vårbudgeten. Något som kan betyda att kommunerna måste slimma sina budgetar.

Bad ska få familjerna att turista i Östergötland
Sveriges största rese- och turistmässa öppnade idag i Göteborg. Hela världen är där och försöker locka oss att resa till just deras destination. Och även Östergötland eller East Sweden som länet kallas på internationellt turistspråk finns på plats med en monter.

Klasskompisarna vill ha bättre mat i skolan

Klasskompisarna Viktor Haag och Niklas Lindh vill att maten i skolan ska bli mer näringsrik. För att fixa det har man dragit igång en namninsamling till en kommunal folkomröstning i Norrköping. För att politikerna ska ta upp frågan krävs minst 4300 namnunderskrifter.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".