1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4
Linda Johansson. Foto: TOBIAS WALLIN

Måndag 23 mars Programledare: Stefan Lindeberg

Kritik mot bälteslösa bussar för barn

Skolbarn i Önhult i Åtvidaberg tvingas åka obältade till skolan varje dag. Nu är både föräldrar och elever rädda för att något ska hända på den olycksdrabbade vägen.

Linköpingspar fick rätt mot Ryanair

Den uppmärksammade tvisten mellan flygbolaget Ryanair och ett par från Linköping är nu avgjord. Idag slog Nyköpings tingsrätt fast att lågprisbolaget ska ersätta paret för delar av de extrakostnader de drabbades om när planet de skulle rest hem med från Bryssel ställdes in.

Ny hjälp för barn på nätet

BUP-Elefanten i Linköping har varit med och tagit fram programmet ”Oopsy & Trixy” ett program som finns till för att hjälpa framför allt barn på nätet om hur man ska bete sig och inte lämna ut för mycket information om sig själv.

Askersund 14:e kommunen i Östergötland?

Oppositionspolitiker i Askersunds kommun vill byta län. I stället för att tillhöra Örebro län tror de att det skulle vara bättre att vara en del av Östergötland.

Motala är närmsta kommun geografiskt sett, och där har man redan idag samarbete med Askersund.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".