Måndag 2 november Programledare: Stefan Lindeberg

  • LFC hyllas efter SM-guldet
  • Foster dödförklaras av misstag
  • Figaros bröllop på teaterscenen
  • Motalaföretag brann ner till grunden

LFC hyllas efter SM-guldet

Gratulationerna har formligen strömmat in till LFC:s kansli efter gårdagens SM-guld. Dagens program inledde vi med ett litet kollage av hur det lät när Djurgården igår eftermiddag besegrade Göteborg och segertiteln blev ett faktum.  På en krog i Linköping följde delar av laget gårdagens match.

Detta är alltså Linköpings första SM-guld sedan 1974 och bland de Linköpingsbor som Johan Gustafsson pratade med på staden idag gick glädjen över fotbollsdamernas prestation inte att ta fel på.

Glada var naturligtvis också spelaren Caroline Seger och klubbdirektören Anders Mäki. Båda var med i dagens program och Caroline Seger sa bland annat att hon inte på långa vägar firat klart ännu.

Redan dagen efter SM-guldet samlades truppen för träning i Linköping. Under kommande veckan väntar både Champions-League-match mot "världens bästa klubblag" i Tyskland, samt avslutande drabbning i Allsvenskan.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista