1 av 9
Reporter Matilda Mattisson. Foto: SR Örebro
2 av 9
Solveig Eriksson bjuder kunderna på rättvisemärkt te och choklad. Foto: SR Örebro
3 av 9
Öppna förskolan i Lännäs. Foto: SR Örebro
4 av 9
Gustaf & Marie-Louise Widström från Norabuggarna dansar loss. Foto: SR Örebro
5 av 9
Fullt ös i Karl Johan skolans restaurang. Foto: SR Örebro
6 av 9
Moa Rudebert skapar tomtar i keramikverkstan i Svalbo, Jerle. Foto: SR Örebro
7 av 9
Tina Modin leder ett glatt gäng i vatten. Foto: Matilda Mattisson/SR
8 av 9
Asta & Aidas mangel. Foto: Matilda Mattisson/SR
9 av 9
Chokladmuffins-bak hemma hos Berit Ydreborg. Foto: Matilda Mattisson/SR

Lyssnarnas egen reporter

Vad gör du under förmiddagen? Kanske vill du få besök av Boulevards reporter Matilda Mattisson? Eller kanske vill du skicka vår reporter till någon annan?

Är du mitt uppe i något spännande på jobbet, eller påväg ut på utflykt eller ska du baka paj och vill dela med dig av recept, tips och trix? Det kan handla om precis vad som helst och vara runt i kring i hela länet!

Passa på att påverka vår reporters arbetsdag, skicka ett mejl till:

boulevard.orebro@sr.se eller matilda.mattisson@sr.se eller ring direkt till Matilda på 019 - 19 20 44

Tidigare uppdrag hösten 2009:

4 februari 2010

Asta Spångberg bjöd in till mangelundervisning hemma i tvättstugan i Örebro. Att få linnedukar och lakan slätstrukna är en verklig konst, det vet Asta som manglat sina filtar, mattor, lakan och dukar så länge hon kan minnas.


20 januari 2010

Varmt, vått och blått var det på Eyrabadet i Örebro när dagens vattengympa skulle dra igång. Dock blev det inget dopp för lyssnarnas reporter som var på plats för att prata gymnastik i vatten med bland annat gympaledaren Tina Modin.


11 januari 2010

När skolorna har studiedag och grannarna måste jobba är det fullt hus hemma hos Berit Ydreborg i Lanna. Då är alla tre systrarna Björk på besök från tidiga morgonen till sena eftermiddagen.

Tillsammans med Berit och hennes hundar bygger Julia, Nadine och Alice hundhotell i vardagsrummet, pusslar, målar och bakar muffins. In i stugvärmen bjöd dom också lyssnarnas reporter Matilda Mattisson.


16 november 2009

Moa Rudebert är keramiker i Jerle. Inför julutställningen "Du, jag och julen, igen" var det fullt upp i verkstaden. Mycket skulle fixa och trixas, formas till och få färg. Trots att inte många dagar väntade fram till utställningen var allt långt ifrån klart...


3 november 2009

Tisdagen den 3 november blev lyssnarnas egen reporter inbjuden att hjälpa till i skolköket på Karl-Johans skola i Örebro. Där serverades för dagen fläskkaré med gräddsås och potatis. Något som verkade gå hem hos eleverna!


                                         

27 oktober 2009

Bugg är en av Sveriges vanligaste och populäraste sällskapsdanser. Med några enkla steg kan du svinga dig fram på dansgolvet till musik i fyrafjärdedelstakt.

Norabuggarna bjöd in alla nyfikna till dans på Smedgården i Noras Folkets hus, och nyfiken blev förstås reporter Matilda Mattisson.


21 oktober 2009

Genom dimma och duggregn hamnade lyssnarnas egen reporter slutligen i Lännäs. Där bjuds alla föräldrar och barn in till öppen förskola i det nybyggda församlingshemmet varje onsdag förmiddag. Och där bjöds också reporter Matilda Mattisson på en del prat och sång.


12 oktober 2009

Den här gången tog lyssnarnas tips reporter Matilda Mattisson söderut. Till Hallsberg. I maj blev Hallsberg en Fair trade city, och från och med måndagen den 12 oktober och två veckor framåt sätter staden extra fokus på just rättvisemärkt. Det gör dom bland annat med att premiäröppna en egen butik som bara säljer rättvisemärkta produkter. Där träffade vi dom ideella krafterna Solveig Eriksson och Elisabet Stenström.


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".