1 av 4
Joachim Böttrich. Foto: Ida Leveby Andersson/Sveriges Radio Örebro
2 av 4
Musteriet tar hand om sex ton äpplen, som kommer två dagar i veckan. Foto: Ida Leveby Andersson/Sveriges Radio Örebro.
3 av 4
Det sista som blir kvar av äpplena tas om hand och blir till djurfoder. Foto: Ida Leveby Andersson/Sveriges Radio Örebro.
4 av 4
Foto: Ida Leveby Andersson/Sveriges Radio Örebro.
Boulevard P4 Örebro

Musteriet som pressar allt

2:54 min

Glanshammars musteri har funnits sedan tidigt 50-tal. Här kan Joachim Böttrich pressa allt som växer runtomkring oss, frukt, bär och grönsaker. Några veckor på hösten har de öppet, så ska du få must av dina äpplen är det dags att passa på.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista