Onsdag 31 oktober.

12.10: En nämndordförande i Örebro kommun har avsatts av sina partikollegor, efter anklagelser om sexuella trakasserier och att arbetet fungerat dåligt.

Rasmus Persson, kommunalråd, förklarar varför man blev tvungen att göra sig av med en kollega. Mussie Ephrem från Vänsterpartiet tycker inte att det var något större fel på nämndordföranden.

12.30: Det går att förändra attityder hos de hårdaste vargmotståndarna. Det visar färsk och unik forskning från Grimsö Viltforskningsstation. Reportage med rovdjursforskare Jens Karlsson och fårägare Gunnar Jaxell i Nyhyttan.

12.45: Jägarnas Riksförbund vill att beslutet om varg från 2001 omprövas nu! Konsekvenserna av rovdjurspolitiken har blivit för stora, säger Kjell Dahlin, länsordförande.

Sven Gunnar Persson, (kd) och ledamot i riksdagens miljö- och jordbruksutskott erfar att regeringens rovdjursutredare som snart är klar med sin utredning, kommer att föreslå att vargstammen ska minskas.

Lyssna igen? Gå in på sr.se och klicka dig vidare till lyssna igen, SR Örebro och rätt tidpunkt och dag.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".