Onsdag 9 januari

12.10: Direktrapport från bostadsområdet Bruket i Degerfors där polisen stormade en lägenhet med hopp om att få fatt på en misstänkt beväpnad man.

Det stora polispådraget skedde efter tips om att det i lägenheten skulle finnas en man som tidigare skulle kunna ha varit inblandad i skottlossning mot en lägenhetsdörr i Degerfors.

12.15: Ett ungdomens hus eller en multisportarena?

I Kumla kommun tycker folkpartiet att ungdomar behöver mer än en bmx-bana och en skateboardlokal, socialdemokraterna röstat igenom.

12.30: Svenska kyrkan och Röda Korset jobbar tillsammans i Kopparberg för att asylsökande personer ska få en vettig sysselsättning. Medhjälpare kallas de, eftersom de inte får ges betalning, och det ger dem självkänsla och praktik.

12.40: Bro i Oset eller omklädningsrum på Trängen? I Örebro ifrågasätter socialdemokraterna majoritetens beslut att satsa på en bro mellan friluftsområdena Rynningeviken och Oset. Enligt Alaa Idris (s) sviker kommunstyret västerborna gång efter gång.

En bro vill alla ha, kontrar Lars Johansson (c), ordförande i fritid- och turistnämnden i Örebro. Och så dåliga är inte lokalerna på Trängen.