Tyck till på 019-269595. Foto: Hasse Holmberg/Scanpix

Fredag 29 augusti

12.10: Reformen som gav funktionshindrade rätt till personlig assistent stryps.

Rullstolsburna Olle Lindman tycker att det är bra att man ser över reglerna, för det finns assistentföretag som skott sig på reformen.

Något måste göras menar Kennet Johansson, centerpartist som har varit ordförande för LSS-kommittéen som idag lägger fram sitt förslag. Kostnaderna har ränt iväg. 3 miljarder kronor måste sparas.

12.25: Så här tycker våra lyssnare

Veckans insändarskribent Inge Blomberg ansåg att många politiker kastar skit på varandra. Svaren från lyssnarna har lämnats på vår insändartelefon. 

 

 

 

 

12.30: Öbos nya vd har fått för hög lön, menar vänsterpartiet i Öo kommun.

Debatt mellan Inger Högström-Westerling (m) och Murad Artin (v) om att bostadsbolaget Öbos nye vd får omkring 100 000 kr i månaden i lön. Det är mer än vad hans chef - kommundirektören har. Nu stundar en högre-lön-spiral, menar vänsterpartiet.

-Vi måste betala kompetenta chefer i näringslivet bra, menar Inger Högström Westerling.

12.50: Toscakakorna är bakade, golven bonade.

Vi följer avgående Sören Gunnarsson på hans sista dag till jobbet. Och det är med viss sorg han lämnar uppdraget efter fyra år.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista