Tisdag 13 januari

15.03 Livsmedelsföretaget Atria med tillverkning i sköllersta varslar 100 personer om uppsägning, 54 av dem på Lithells i Sköllesta söder om Örebro.

15.15 Många dementa på sjukhem och gruppboende i Karlskoga är undernärda, det visar kommunens egen rapport som ska presenteras nästa vecka. Pensionärsorganisationen PRO och politiker debatterar.

15.35 Fortsättning på ämnet undernärda pensionärer i Karlskoga. Hör Barbro Beck-Friis, professor i geriatrik och exeprt på området berätta om vad man skulle kunna göra för att äldre människor ska äta bättre.

15.50 En patient på allmänpsykiatriskaliniken i Örebro avled efter misshandel från en annan patient. Ansvarig chef kommenterar händelsen och säkerhetsåtgärder.

16.12 Företaget Atria varslar 54 personer på Lithells i Sköllersta. Minskade lönsamhet och lågkonjunktur ligger bakom varslet, menar företagets produktionschef Martin Lindström.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".