Onsdag 14 januari

15.00 Allt fler är intresserade av begagnade prylar.

Erikshjälpen i Lindesberg har många kunder som hänger på låset då de öppnar sin Second hand butik och på Blocket köps och säljs varor som aldrig förr.

15.25 Kan vi och bör vi visa vårat stöd med människorna i Gaza?  

Det är känsligt, en demonstration kan uppfattas fel säger moderata riksdagsledamoten Elisabeth Svantesson. - Bojkotta produkter från Israel föreslår vänsterpartisten Mussie Epherem, Örebro. 

15.50 Sista minuten-pris på Örebro teater

Publiktillströmningen har minskat till föreställningen ”Lejonets unge”, så nu kostar biljetterna 95 kronor för den som kommer en halvtimme innan föreställning.

16.00 Rädda jobben till varje pris!

Gå ner på deltid så räddar vi jobben kvar. Det är ett av alla kreativa förslag som väcks på företag som drabbas av krisen. -Många lösningar är hypotetiska, för vad händer om jobben ändå inte kan räddas, frågar sig Lars Soting, på IF Metall Örebro. 

Erik Lundström som företräder flera av länets teknikföretag tycker det borde finnas bättre statligt stöd för svenska företag, precis som andra länder har.  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".