Fredag 13 mars

Stort tillslag mot drogköpare på nätet
En två veckor lång polis-razzia mot unga som köpt droger på nätet avslutades inatt. Facit blev nästan 450 unga som greps för att dom handlat illegala droger på nätet. Här i vårt län handlar det om tio unga - alla män som hörts av polis- men trots det rekordstora tillslaget så är kampen mot nätbrottsligheten svår.

Allt fler kvinnor har alkoholproblem
Bag- in box och nya vanor. Det kan vara några orsaker till att allt fler kvinnor i karriären drabbas av alkoholproblem. När missbruket inte längre går att dölja dras snaran åt och många tvingas söka hjälp. Caroline Burstedt är kurator på Kajsamottagningen och en av de som märker att fler kvinnor fastnar i ett alkoholberoende.

Otursdagen är över oss
Fredag den 13:e är här igen. Dagen som många skyller på när det går snett. Men varför har fredag den 13:e fått en sådan stor betydelse i vår folktro. Agneta Lilja är folklivsforskare på Södertörns Högskola

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".