Katarina Andersson
1 av 3
Katarina Andersson Foto: Foto. Sandra Löv
Sandra Löv
2 av 3
Sandra Löv Foto: Foto: Sandra Löv
Carl Heath
3 av 3
Carl Heath Foto: Foto: Sandra Löv

Kontakt

Katarina Andersson är en nyfiken berättare som älskar att ställa närgångna frågor (både professionellt och privat). Hon har under många år följt mediebranschens digitalisering för Sveriges Radios och SVT:s räkning. Hon har också varit Silicon Valley-korrespondent för Aftonbladet och rapporterat om teknik, innovationer och digital utveckling från San Francisco. Nu är hon tillbaka i Stockholm och fortsätter med den digitala bevakningen på hemmaplan. Katarina har examen i Twitter från Columbia University.

Carl Heath är forskare på RISE. En prisbelönad digital folkbildare som jobbar i gränslandet teknik och samhällsutveckling. En av Sveriges bästa på att förklara digitaliseringens konsekvenser – vilket han bland annat gjort som föreläsare sedan urminnes tider (i digitala år räknat). Carl brinner för maker-kultur och sin elcykel.

Sandra Löv har sedan 1990-talet haft parallella karriärer inom radio och internet. Hon har gjort allt från krönikor i Studio Ett till radioteater till Morgonpasset i P3. Hon byggde sin första nätcommunity 1995 (”ett Facebook i miniatyr”) och hennes tre bästa yrkestitlar har varit powersurfare, WAP-visionär och digital strateg för fackligt twittrande.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista