Tova lyckades hålla näsan över vattenytan på egen hand.

Tova gör det själv

12 november
Tova körde Morgonen på egen hand och hade fullt upp med att jaga grejer till programmet.

Det var ett vilt sms:ande med Mark Levengoods presskontakt i jakten på Mark som ska vara i Karlshamn ikväll med föreställningen "Marks värld". Tyvärr visade det sig att marks telefon var avstängd, han verkar vara den morgontrötta typen. Kanske får du höra honom i programmet Hattfabriken i eftermiddag istället.  

Smittskyddsläkaren Rickard Eitrem fick också ett samtal från Morgonen angående nyheten om att halva Stenbackaskolan i Asarum blev utslagen efter vaccineringen av eleverna. Han kommenterade det hela så här:
– Det var oväntat att det var så många. Men det är så att 90% får ont i armen efter vaccineringen och har man då låg smärttröskel och kanske känner efter lite mycket så kan man uppfatta sig som sjuk.

Arbetsförmedlingens informatör för Blekinge, Maria Stegefors, var med och berättade att hon ser en ny trend: Folk vill hellre ha roligt på jobbet än hög lön.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".