För 100 000 kan Sven-Olof till exempel köpa en mycket liten stuga i skogen. Foto: Hasse Holmberg/Scanpix

Grattis till 100 000, Nils-Olof!

26 januari

Tova började dagen med att ha tröjan ut och in, men fick rätsida på livet i allmänhet och tröjan i synnerhet vid sjusnåret. Patrik påstår att 40-talister inte förstår ironi. Kan det stämma?

Miljonchans
Morgonen rapporterade direkt från TV-apparaten när Nils-Olof Strömberg från Sturkö hade chans att skrapa fram miljoner i TV4. Det blev 100 000, men det är inte fy skam. För det kan han köpa en liten röd stuga (kanske utan vatten och el och i ingenstans - men ändå), en hyfsad bil eller väldigt mycket lördagsgodis.

Paul blev diskad
Och det blev ingen dokusåpa den här gången heller för S-politikern och mångsysslaren Paul Melén. Någon från produktionen fick nys om att han figurerat i media och det var emot reglerna.
– Jag deppar inte över detta, jag tar nya tag och får väl söka till Bonde söker fru eller nåt, sa Paul som längtar efter att få vika ut sin personlighet i TV.

Vi på Morgonredaktionen lovade honom att han har en given plats om vi någonsin gör en dokusåpa.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".