The Playtones kan fortsätta vara glada, de ska vara med i Melodifestivalen. Foto: Sören Andersson/Scanpix

Playtones: En medlem slutar, en ny gör entré

29 november

Kallingebandet The Playtones ska vara med i Melodifestivalen 2011 med låten "The King" av Fredrik Kempe. Vi ringde upp och gratulerade trummisen Per "Svannte" Sennerhall och då passade han på att kläcka en nyhet:

– Det kommer en ny medlem i bandet, en än så länge hemlig person, avslöjade en glad Svannte.

Morgonen uppdaterar: I samband med en presskonferens efter Morgonens sändningstid avslöjades att The Playtones steelgitarrist Peter Andersson lämnar bandet av personliga skäl, ny gitarrist blir Conny Ohlson från dansbandet Fernandoz, han börjar i The Playtones i janurari. 

- Det känns jättebra, han är en väldigt duktig musiker, säger Stefan Jonasson, sångare och pianist i bandet.

Morgonen handlade också om besvärligheter för bilister och tåg- och flygresenärer på grund av vädret. Snön ställde till det även för Patrik och Tova som kom hem från Stockholm fem timmar senare än beräknat igår med ett plan som landade i Växjö och sen fick det bli buss...

– Nå, det hade ju kunnat vara värre, vi fick ju sitta inuti bussen och inte på taket, menade Tova och försökte se livet från den ljusa sidan.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".