Helge Skoog verkar gilla soppa. Kanske kan det ge Torbjörn Bredberg några fördelar eftersom han bjuder på Hummersoppa i "Halvåtta hos mig". Foto: Thomas Oneborg/Scanpix

"Halvåtta hos mig" i Karlskrona i veckan

7 februari

Vi ringde upp krögaren Torbjörn Bredberg som tillsammans med tre andra Karlskronaprofiler kommer att synas i TV-programmet "Halvåtta hos mig" den här veckan.

Inspelningen var i oktober så det har varit en lång väntan, men premiäravsnittet ikväll firar han på det blygsamma.

– Jag ska sitta i TV-soffan precis som när jag ser på vilket program som helst. Det ska bli spännande att se om kommentatorn Helge Skoog hakar tag i några av fadäserna jag gjorde, sa Torbjörn som är nöjd med sin meny, som han inte får avslöja.

Det gör däremot TV4s hemsida (tack för tipset, lyssnaren Peter Modliba!): 

Torbjörn bjuder på hummersoppa, rådjurssadel och friterad camembert. Det avsnittet ser vi imorgon, bartendern Ibiza Bäckström är först ut ikväll. De två andra matlagarna är prästen Helene Sturefelt och advokaten Kristian Larsson.

VD:arna på de 50 största bolagen i Sverige tjänar 12 miljoner kronor per år, det hörde vi i Ekonyheterna. Tova listade vilka jobb hon tycker är värda en månadslön på en miljon kronor:

*Att stå barfota i en kanal av bajs och skotta skit.
*Att fixa världsfreden och mat och jämlikhet till alla.

Men det är väl det VD:arna gör hela dagarna..?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".