Diskbänken i radioköket. Foto: Tova Nilsson/SR Blekinge

"Din morsa jobbar inte här"

10 mars

Lappar i stil med "Din morsa jobbar inte här" brukar dyka upp titt som tätt i köken på arbetsplatser, men de hjälper sällan.

Imorse gjorde diskbänksröran i köket att Tova "Martyren" Nilsson kände sig tvungen att  ta tag i oredan i en ilsken direktsändning.

Vi ställde frågan hur man löser disken på arbetsplatserna runt om i Blekinge och Marcus Svensson skrev följande: De flesta har egen och namnad av de vanliga som är där. Muggarna ställs upp i skåp diskade som odiskade. "Det är upp till var och en att hålla sin i ordning missar man finns den kvar tills nästa fika." Kanske personliga muggar är lösningen för P4 Blekinge.

Sydöstrans löpsedel var onekligen före sin tid idag. Den basunerade ut följande: "KHK vann lätt i Visby" vilket kan tyckas märkligt eftersom KHK spelar i Visby först imorgon. Det löpsedeln syftar på är hockeymatchen igår, som vanns enkelt på hemmaplan - i Karlskrona alltså.

– Det är den mänskliga faktorn som felat och det är alla inblandade pinsamt medvetna om, om inte annat så blir de det när de kommer in till jobbet, men inte ska vi hänga någon för det. Vi får väl hoppas att KHK vinner imorgon när de spelar i Visby så kan löpsedlarna få hänga kvar, sa Gunnar Svensson som är ansvarig utgivare för Sydöstran. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".