1 av 4
Erika Hansson sjunger i Morgonen, som sänder från Sölvesborg. Foto:Maria Flemström/Sveriges Radio.
2 av 4
Ann-Louise Bolin, handelsutvecklare i Sölvesborg, gästar Morgonen vid deras cafésändning i Sölvesborg. Foto: Maria Flemström/Sveriges Radio.
3 av 4
Mjällbyspelaren Patrik "Bagarn" Rosengren är gäst i Morgonen. Foto:Jennie Konrad/Sveriges Radio.
4 av 4
Helen Gåner, miljösamordnare Sölvesborg kommun, gästar Morgonens cafésändning. Foto: Maria Flemström/Sveriges Radio.
Cafésändning Sölvesborg

Gäster vid cafésändningen

1:47 min

Här samlar vi Morgonens gäster som kommit på besök hos Helena och Patrik som sänder direkt från ett konditori på Stortorget i Sölvesborg.

Erika Hansson hade med sig sin pianist och bjöd på både livemusik och lite snack. Bland annat berättade hon om när hon fick reda på att hennes pappa budat hem en auktion som innebar att Erika skulle spela in en låt tillsammans med Caj Karlsson och Johan Glössner.

Mjällbyspelaren Patrik "Bagarn" Rosengren kom till programmet och berättade hur det kom sig att han kallas just "Bagarn".

Ann-Louise Bolin, handelsutvecklare i Sölvesborg, var och berättade om satsningar som kommer göras i staden med start i morgon 26 maj.

Helen Gårner som är miljösamordnare i Sölvesborgs kommun berättade om Pipistrellus pipistrellus, en flytt-fladdermus som gästat Sölvesborg.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista