INSTÄLLT: En kväll med Sveriges Radio om livets stora frågor

VIKTIGT: En kväll med Sveriges Radio i Uppsala ställs in med anledning av coronaviruset.

Tyvärr kommer vi inte att ses den 24 mars på En kväll med Sveriges Radio. Det beror på att Sveriges Radio beslutat att ställa in samtliga publika evenemang, baserat på Folkhälsomyndighetens rekommendationer samt med hänsyn till din och våra medarbetares hälsa. Vi återkommer med mer information när vi vet mer om evenemangets framtid.

Ytterligare information om coronaviruset/covid-19 finns Folkhälsomyndighetens hemsida: https://www.folkhalsomyndigheten.se

--------------------------------------------

På scen står Hanna Hellquist programledare P3, Lasse Övling Radiopsykologen P1 och Anna Davour P3 Dystopia. Skaffa dina biljetter gratis här!

Lasse Övling är programledare för Radiopsykologen i P1 där han möter lyssnare i terapeutiskt samtal. Han medverkar även i P3 pyskolgen där Hanna Hellquist är programledare. I podden delar lyssnarna med sig av sitt innersta för Hanna som själv valt att vara öppen med hur svårt det ibland är att bara vara människa. Anna Davour är en av personerna bakom P3 Dystopia, en podd om vad som händer om det värsta inträffar. Programmet rör sig i gränslandet mellan vetenskap och filosofi och utreder vår tids stora ödesfrågor.

Det blir en kväll med samtal kring några av de stora frågorna i livet, både om de som handlar om oss själva och om det som sker i vår omvärld. Fler medverkande tillkommer.

Kvällens värd: Christer Engqvist P4 Uppland
Tid: 19.00-21.00 inklusive paus
Var: Uppsala Konsert & Kongress, Sal D

Evenemanget är gratis men biljett krävs.