Carolina Miskovsky. Foto: David Stenvall.

Carolina Miskovsky

Programledare för bland annat Hembränt, Svensktoppen Nästa och Melodiradion i P4.

carolina.miskovsky@sverigesradio.se

                                      

Vem är du på redaktionen?
Jag heter Tina Carolina Miskovsky, jobbar som programledare för bland annat demoprogrammet Hembränt.

Några ord om närmsta kollegan Gerhard Stenlund:
Gerhard Stenlund är nog den jag jobbar närmast med. Han är en människa full med idéer och energi. Har alltid tusen bollar i luften och är en riktigt skärpt radioprofil som lever för sin familj. Han har lärt mig oerhört mycket plus att det är riktig magi att få jobba med honom….dessutom är han sjukt snygg.

Har du någon dold talang?
Jag har en talang, åtminstone tycker jag själv att jag har det, som är att jag kan imitera olika sångerskor/sångare rätt bra och dessutom är jag grym på ”masken”( En break-dancerörelse man gör på marken).

Vad klarar du dig inte utan?
Jag klarar mig inte utan min familj och min gitarr, resten går alltid att lösa!

Vad gör du helst på din fritid?
På min fritid lagar jag gärna mat, fiskar eller plockar svamp. På vintern blir det en hel del resor till fjällen där jag gärna tar mig upp på ett fjäll och friåker ner med min gamla bräda.

Vilken mat lagar du helst?
Jag lagar gärna mat som jag hittar på själv så man får vara lite kreativ. Men jag inspireras gärna av olika recept. Mat från Tjeckien och Finland gör jag gärna då mina rötter finns där, eller vilt från trakten.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".