1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4
Producent Evelina Davidsson och Sofie Abbereus som gjort en magsäcksoperation. Foto: Jenny Lindeborg/SR Blekinge

Bebisar och turnéliv för The Bones

Onsdag 24 februari

Kombinationen bebisar och turnéliv – hur den fungerar pratade the Bones om när de hälsade på i studion under förmiddagen. Dessutom utsattes de för ett bebistest. Anders och Mackan vann med en poäng över Fredrik och Jonte. (11.00-11:30)

Stålhallen i Olofström dammsögs idag på snö för att hallen ska kunna användas bland annat av Olofströms Ishockeyklubb. Reporter Mia Boström hjälpte till. (10:30-11:00)

Antalet magsäcksoperationer som görs ökar ständigt. Nio till ett gästades idag av syskonen Sofie Abbereus och Johan Nordström som berättade om hur deras liv förändrats totalt, till det bättre, sedan de gjorde sina operationer för fyra respektive tre år sedan. (11:30-12.00)

En het debatt bröt sedan ut mellan reseledaren Peter Öjerskog från Karlskrona och kvinnojourens ordförande i Karlskrona Mia Jonsson. Peter Öjerskog vill börja med resor för singlar över 40 och tycker det är helt okej att betala thaliändska kvinnor för att få umgås med dem. Något Mia Jonsson var starkt kritisk mot. (12.00-12:30)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista