Christer Carlsson, Maria Pacheco och Riccardo Carreno är alla oroliga över hur det har gått för deras anhöriga i jordbävningsdrabbade Chile. Foto: Mia Boström/SR Blekinge

Oro för anhöriga i Chile

Måndag 1 mars

Daniel Steen handbollsspelare i Hästö IF besökte sportpanelen. Det blev ett samtal om den bärgade kvalplatsen till elitserien, de mest minnesvärda OS-ögonblicken och vilka av länets ishockeylag som har störst chans i kommande kval. (10.30-11.00)

Hur jobbar polisens förhandlare som sätts in i gisslansituationer? Eva Johnsson, som arbetar som förhandlare vid Blekingepolisen, berättade om hur arbetet läggs upp när det uppstår en akut situation. (11.00-11.30)

Maria Pacheco från Nättraby har sin son i jordbävningsdrabbade Chile. Stora delar av landet har lamslagits och Maria får bara sporadisk kontakt med sin son. (11.30-12.00)

Hur klarar kommunerna vägunderhållet när snöröjningen kostat mycket pengar? Enligt Christer Hoff på gatu- och hamnavdelningen i Karlskrona har vägarna i Karlskrona inte varit i så dåligt skick som nu på 40 år. I Karlskrona hoppas man få extra pengar för att klara av vägunderhållet. (12.00-12.30)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista