1 av 2
Kim Stranne sjunger och spelar i studion. Foto: Jenny Lindeborg/SR Blekinge.
2 av 2
Bacon som steks till på kaffekokare. Foto: Dan Sörensen/Kaffekokarkokboken

Henrik Rydström om nakenfilmen och Kim Strannes musikaliska världspremiär

Onsdag 3 mars

Fotbollens rubrikmakare Henrik Rydström, som började karriären i Listerby men som nu är Kalmar FF trogen, pratade om den omtalade nakenfilmen från klubbens träningsläger, Mjällbys chanser i allsvenskan och om att skapa rubriker. (11.30-12.00)

Katja Wulff gör sin mat med kaffekokaren. Tre timmar för en Spagetti Bolognese och en timme för att steka bacon. (12.15)

Kim Stranne bjöd på världspremiär i studion, resonerade kring att tillåta sexköp och berättade om hur han hittade sin gitarrist i gitarraffären. Han bloggade om sitt radiobesök. (10.00-10.45)

Olofströms innebandydamer siktar mot elitserien och vi mötte de tre mest framstående spelarna som tror på laget. (10.50)

Festival för alla är Festival Spezials tanke och en festival speciellt för personer i behov av särskilt stöd. (11.00-11.30)

Säsongen är slut för Karlskrona HK i och med förlusten mot Nybro igår. Nu blickar klubben framåt i stället och önskar Olofströms IK lycka till i kvalet. (12.15)

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista