Anna Bergendahl och Peter Jöback gick vidare till finalen i Globen, vid Melodifestivalens fjärde deltävling i Malmö. Foto: Bertil Ericson/Scanpix.

Melodifestival och unik modevisning

Torsdag 11 mars

Ännu en bensinstation har rånats och denna gången är det OKQ8 i Jämjö som drabbades. Vi hörde en orolig mackägare. (11.30-12)

På söndag hålls en unik modevisning på Kulturcentrum i Ronneby. Det är en kväll som kommer att gå i glittrig schlageranda och där sex av mannekängerna har ett funktionshinder. (10-10.30)

Schlager-DJn Jesper Liljegren tror på Jöback och Salem Al Fakir inför Melodifestivalen på lördag. Fast det är mest Pernilla Wahlgren han har spelat på dansgolven. (11-11.30)

Rallytorsdag var det såklart men vi hann också ringa upp gladiatorn Raptor från Karlskrona som föreslagits som ambassadör för staden av några lyssnare. Han var sugen och skulle tacka ja om han fick frågan. (10.30-11)

Nu stäms det skandalomsusade bostadsbolaget Saltöhem som är i konkurs, av tre bostadsrättsföreningar på Saltö i Karlskrona. Man vill ogiltigförklara en pantsättning av lägenheter till banken. (12.15)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".