1 av 3
Magnus Stenström från Movement i Karlskrona med en liten fin antik apa. Foto: Jenny LIndeborg/SR.
2 av 3
Brounagh Karlsson hade inget grönt på sig så vi placerade henne i de gröna växterna. Foto: Daniel Kjellander/SR.
3 av 3
Erton Fejzullahu står med en boll i famnen. Foto: Daniel Kjellander/SR.

Antikdeckarna till Magnus i Karlskrona

Onsdag 17 mars

Imorgon kommer TV-programmet Antikdeckarna till Karlskrona för att leta efter fina saker. Programmet som sänds i TV4 Plus går ut på att programledarna ska leta upp något som de kan sälja dyrt i slutet av programmet och skänka pengarna till välgörenhet.

Magnus Stenström från Movement i Karlskrona är det som får besök av Antikdeckarna – men hans antika apa från 1950-talet får TV-folket inte ta. (11:00-11:30)

Den förre Mjällbyspelaren Erton Fejzullahu trivs bra i holländska NEC Nijmegen dit han värvades i somras efter en succefylld vårsäsong i superettan.  Erton som älskar bilar har köpt en bil med över 500 hk. (10-10-30)

Över en halv miljon människor i Haiti saknar tak över huvudet och snart kommer regnsäsongen. Det berättade Karin Åström från Röda Korset om inför välgörenhetskonserten på BTH. (11.30-12)

Saint Patrick's Day firas bland världens irländare och Brounagh Karlsson från Nordirland firar i Karlskrona idag. (12.15)

Ett par i Karlshamn vill döpa sin dotter till Z.  
– Om det blev en kille skulle han heta Zeb efter Zeb Macahan, men nu när det blev en tjej ville vi ändå ha något med Z, menade mamman Mirka Törmänen. Tidigare har föräldrar som vill döpa barn till G och J fått avslag, men Q blev godkänt. (10-30-11)

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".