Patrik Klüft gästade sportpanelen

26 april

2003 tog han VM-brons i stavhopp nu är det en fortsatt tränarkarriär inom ishockeyn som hägrar för Patrik Klüft. I sportpanelen berättade han om känslan att ta VM-medalj, kommande hockeysäsong och Mjällbys möjligheter i fotbollsallsvenskan.

Båtturisterna väljer bort Blekinge. Företagarna Niklas Platow och Joakim Bengtsson vill se en ökad marknadsföring av Blekinge som båtturistmål och fick delvis gehör av Region Blekinges turistchef Tommy Gustavsson.

Folkpartiet i Skåne, Blekinge och Kronoberg vill rita om Sverigekartan och införa en storregion senast 2015. Regionrådet Mats Johansson (S) gav sin syn på förslaget om en storregion.

Lång väntan för att få sin politiska motion besvarad. I Karlskrona fick en politiker vänta fyra år på ett svar.

Hur snabbt var räddningsinsatsen igång vid sjödramat utanför Sturkö i Karlskrona skärgård? Cecilia Wegnelius, räddningsledare på Sjöräddningen, tyckte att rutinerna fungerat väl. (12.00-12.30).

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista