Pokerspelandet är Mikaels jobb

Tisdag 27 april

23-åriga Mikael Heidemann från Ronneby har försörjt sig på att spela poker i ett och ett halvt år. För en dryg månad sedan vann han nästan 700 000 kronor när han spelade hem Nordic Master, Svenska spels nordiska mästerskap.

– Pokerspelandet är en lika stor del av mitt liv som jobbet är för någon annan, 40 timmar i veckan, säger Mikael Heidemann.

I dag är har musikalen "Resan mellan natt och dag" urpremiär i Sölvesborg. Det är en musikal gjord, spelad och dansad av eleverna vid Gymnasiesärskolan. Medverkar gör också Frank Ådal som känns igen från bandet Edin-Ådahl i Melodifestivalen 1990.

Fotbollsexperten Glenn Strömberg trodde inte på Mjällby innan allsvenskan drog igång, men i dagens Nio till ett gjorde han visst en liten pudel och erkände att han missbedömt dem. Vi tog också tempen på Lisette Pagler från SVT:s "Jakten på Julia" som i lördags så när åkte ur tävlingen men räddades kvar i sista stund.  

127.5 miljoner kostar det rederiet Stena Line att bli majoritetsägare av Verköhamnen i Karlskrona, det blev klart vid en presskonferens under förmiddagen. Stena Line köper därmed 51 procent av aktierna i det kommunala hamnbolaget Karlskrona Stuveri AB. På plats fanns Nio till etts reporter Mia Boström. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista