1 av 3
Kärleken spirade i Nio till ett. Foto: Anders Wiklund/Scanpix.
2 av 3
Mattias Osbäck, David Blomé och Martin Mark från Stacys´In. Foto: Jenny Lindeborg/SR Blekinge.
3 av 3
Absolut Vuvuzela 2010 - allsångsfavoriten!

"Det är så stort och fint"

Torsdag 17 juni

Vi hade total bröllopsyra i Nio till ett. Vi hörde bland annat konditorn Nina Johansson från Mörrum som ska till Ockelbo och baka tårta, om bion i Sölvesborg som visar kalaset, om bröllopsbuset i Ronneby och lyssnaren Karin som längtat.

– Jag tycker det är så stort och fint. Jag är en sann rojalist och tycker att äntligen har vår prinsessa fått någon att dela livet med, säger Karin med gråten i halsen.


Döpta efter ett hak i USA

Vi fick besök av ännu en finalist i  Denna gången handlade det om Stacys´In som tävlar med låten Day by Day. Det visade sig att de fått namnet från ett hak i USA.

– Vår trummis Hempo har haft lite kontakt med ägaren till ett hak i Louisiana när han varit där och turnerat. Hempo brukar alltid komma med dåliga bandnamn men det var faktiskt djävligt bra,säger Mattias Osbäck.

Skivtips: Absolut Vuvuzela!

Vi tipsade också om den fantastiska musikaliska skapelsen "Absolut Vuvuzela", med så många allsångsfavoriter, hits och kramgoa låtar. Lysssna på trailer för .

Köp den idag få även "Absolut Mungiga" och Powerballadsamlingen "Absolut Koskälla" på köpet. 

Mejla in din beställning till: niotillett@sr.se 

Först till kvarn - risk för slutsålt!

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".