1 av 6
Bandmedlemmarna i HEAT besökte P4 Blekinge under torsdagens sändning från Sweden Rock Festival. Foto: Andreas Crona/Sveriges Radio.
2 av 6
H.E.A.T:s trummis Crash passade på att käka syrsa under besöket hos P4 Blekinge på Sweden Rock. Foto: Andreas Crona/Sveriges Radio.
3 av 6
Syrsan åker in i munnen...
4 av 6
... första tuggan på syrsan tas...
5 av 6
... och det smakade väl sådär, men helt okey!
6 av 6
H.E.A.T kom på oväntat besök till P4 Blekinges sändning under Sweden Rocks andra festivaldag. Foto: Andreas Crona/Sveriges Radio.
Nio till ett

H.E.A.T kom på besök och käkade syrsor

1:32 min

P4 Blekinges programlerade Jenny och Frank fick oväntat besök av bandmedlemmarna i H.E.A.T som snackade om gårdagens spelning och passade på att käka syrsor.

Lite oplanerat dök plötsligt Crash, Dave Dalone, Jona Tee, Jimmy Jay och Eric Grönwall från H.E.A.T upp och besökte oss i husvagnen på Sweden Rock Festival. De pratade om gårdagens spelning och den nya konstellationen med Eric Grönwall som ny sångare i bandet.

Crash passade på att testa sina nyinköpta syrsor med sourcream & onion-smak. Det kändes något jobbigt att maten tittade på en men det krasslade gott i munnen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista