Maj 2009

FREDAG 15 maj och vi går på NALLEJAKT!
Vilken skön fredagsmorgon. Solen skiner och hela stan är på gott humör känns det som! Det har fullkomligt haglat in mejl till redaktionen och många har kommit med glada tillrop. Humöret är i topp nu!  Tusen tack - alla härliga lyssnare!!!
Här kommer ett av alla sköna mejl som kom i morse. Sanela skriver:
”Hej
Tack för ett jättebra morgonprogram. Älskar att lyssna på er på väg till jobbet, man får lite av varje.
Igår (torsdag) hände det en rolig grej efter att jag lyssnat på ”Spelet om Sthlm”. Ni hade ju frågan om ett tv-show med Nalle K.
När jag kom till jobbet på Karolinska i Huddinge, kan ni väl gissa vem jag stötte på i hisshallen och åkte hiss med. Jo, självaste NALLE :)
Jag som i vanliga fall har ett brett lende på läpparna för det mesta fick ännu bredare när jag tänkte på ert program. Och av alla människor som finns där att man ska träffa på honom är väl högst osanolikt.
Men så var det iaf
Nalle i högperson med sin stora vän *vet inte vad han heter*
Fortsätt med ert fina jobb och HEJA Peter”

Visst är det kul!!!  Jag berättade ju igår morse att jag själv sett Nalle på perrongen vid Östra Station bara någon halvtimme efter att jag skrivit frågan om honom till Spelet! Det kändes helt absurt. Jag har inte ägnat karln en tanke sen Nalle show och Goa gick på TV, så skriver jag en fråga och plötsligt dyker han upp ur intet!

Det var då vi kom på det!!! Vi går på Nallejakt!!
Så fort någon av Er ser Nalle så hör av Er till oss :)))).               Adressen är: godmorgonstockholm@sr.se

Nu ska jag ge mig ut och springa i det underbara vädret. Två veckor kvar till Vårruset och lite mer än tre månader till Tjejmilen och formen böjar kännas ganska bra!

TREVLIG HELG OCH GO, MALENA, GO!!!!