Fredag 23 Juli

Rötmånaden, Barnfrågetävling, Barnföreställning och ett arbete med Sting i...

Vi konstaterade att Facebook har fler medlemmar än någonsin och vi hörde den snabbast växande gruppen på FB, kvinnor 50+.

Rötmånaden är här. Låt inte maten stå framme. Ta kylväska med till affären. Sänk temperaturen i kylen. Det är några av de råd Mats Lindblad mikrobiolog Livsmedelsverket gav inför rötmånaden som inleds idag.

Mio Min Mio spelas just av Waxholmsteatern på Kastellet. Vår lyssnarrecensent Maria Askefjord berättade om uppsättningen och vad hon tycker om den. Maria gav föreställningen betyget 3 för barn och 1 för övriga men med tillägget att man gott kan se uppsättningen eftersom man blir på gott humör av att se något av Astrid Lindgren.

Ett av världens farligaste jobb, i alla fall om man är allergisk mot getingstick. Vi snackade med Johan Petersson som jobbar med att ta bort getingbon.

Veckans omgång av Utmaningen stod mellan Hanna Fransson, Gustavsberg och Emma Karvonen från Åkersberga. Hanna vann efter utslagfrågor.

Och så snackade vi med det Finska Radio/TV bolaget YLE som stod på Medborgarplatsen och jagade folk till sin serie "En Svensk Sommar i Finland"

Ha nu en fin helg!
/Åsa och Peder