1 av 3
Insamlingen till Världens Barn i P4 Radio Stockholm börjar 11/10
2 av 3
Anna Magnusson och Mia med veckans viktigaste bössa
3 av 3
Anna Magnusson Världens Barn lägger pengar i Radio Stockholms bössa
Måndag 11 oktober

Världens Barn-Vecka

Skramla till Världens Barn på din arbetplats - var med i "Jobbet-utmaningen":
Vi vill förstås att ni också är med och hjälper oss att samla in pengar och utmanar dig och din arbetsplats att samla in pengar. Ställ en hatt, burk, skål - vad du vill - i fikarummet och när du känner att summan ser tillräckligt stor ut - hör av dig till oss! Det kan bli så att Henrik Olsson eller Lasse Persson kommer förbi din arbetplats senare i veckan för att hämta upp pengarna i sändning.

När du fått in en massa pengar:
Mejla
till oss godmorgonstockholm@sr.se
Ring 08-653 33 00 (under sändningen)
Ring 08-784 39 55 (röstbrevlåda).

Som en kickstart till veckans insamling på Radio Stockholm gästades vi av Anna Magnusson från Världens Barn. Hon berättade om sitt eget och organisationens engagemang för att förbättra villkoren för barn runt om i världen. Hon var också en av de första att lägga pengar i vår egen bössa.

Här hittar du mer information om Radio Stockholms insamling, auktioner och Kapten Bössa mm.

Vill du inte delta i "Jobbutmaningen" går det även bra att ringa P4 Radio Stockholms insamlingsnummer: 099-321 16. Samtalet kostar 9:90 varav 8:50 går till Världens barn.
Tack för ditt bidrag.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".