Vilken kändis har du träffat?

"Jag mötte Lassie-tema" i God morgon Stockholm

3:51 min

Och vilka historier sedan! Det visade sig att ni lyssnare hade hur många intressanta, rörande och dråpliga historier som helst, som inkluderade både kungen, Björn Borg och en mängd andra kändisar. Här ett litet smakprov på hur det lät i morse!

Vi fick även många mail. Så här skrev Åsa:

På 70-talet bodde jag i Uppsala. En kväll var jag ute på en nation o roade mig. Vid ett bord satt Pierre Lindstedt och en skådis till, de spelade på Uppsala teater. När klockan närmar sig stängdags säger ...Pierre, nu får du skynda dig om dus ka leta sällskap hem. Då säger jag att jag vill alltid gå hem ensam (var vanligt med nattpartners). Sa att jag vet inte vem jag tar hem därför valde jag bort det. Då sa Pierre att han skulle bli pappa om några månader och han gillade det jag
sa så han sa att han skulle döpa barnet efter mig om det blev en tjej. Fick senare se födelseannonsen där det stod, "vår dotter Åsa".
Hälsningar Åsa

Tack alla lyssnare för en fantastisk morgon!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista