Usman Qureshi vid premiären av Patiala House.
11 mars

En Bollywoodstjärna och en radioman ...

"Det stora problemet var att spela cricket"
7:34 min

Stockholms egna Bollywoodstjärna Usman Qureshi berättade den osannolika berättelsen om hur han ena dagen jobbade extra på SL och nästa dag satt på flyget till Indien för att spela i en stor Bollywoodfilm, Patiala House. Filmen har haft premiär nu och Usman är tillbaka i Sollentuna där han bor och funderar på vad han ska göra av livet...

Det är glittrig statistgala, Guldtackegalan, på gång och vi hörde mer från statisten Tommy Hansson om varför statisterna tycker det är så viktigt med en egen gala så att de kan "prisa" sig själva.

 och Nöjeskoll med Richard blev det också.

Var är whippeten Noah?

Vårdhunden Noah är försvunnen.

Terapihunden Noah som till vardags arbetar med sin matte på äldreboendet Tryggheten i Bergshamra är försvunnen.

Noah försvann fredagen den 4/3 från södra Bergshamra (Tivoliberget, Brunnsviken). Han sågs senast på torsdagsmorgonen den 24/3 i området runt Danderyds sjukhus. Alla som har gjort iakttagelser, hör av er!

Noah är av rasen whippet, han har färgen blåbrindle och vit (ljust tigrerad) och är cirka 50 cm över manken. Han är två år och kan vara mycket skygg.

Om du ser honom, försök inte fånga in honom. Ring Gunilla på 0735-93 01 33.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".