Ut och plocka nu! Foto: Tove Kleiven

Denises kantarellröra

Eftersom jag uppenbarligen inte kommer igång med mitt skrivande för tillfället så bjuder jag istället på sommarens bästa kantarellröra. Välj att servera till smörstekt levain-bröd, pasta eller omelett.

Detta recept räcker till 4-6 personer beroende på hur mycket ni gillar kantareller…

-Cirka 1 liter rensade kantareller

-6 scharlottenlökar

-50 gram smör

-2 paket tärnad bacon

(-3 dl grädde) om du vill göra den lite smarrigare

-Salt

-Färskriven svartpeppar

-1-2 dl färskriven parmesan (slå till på en riktigt bra parmesan, den är så vansinnigt mycket smarrigare)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista