1 av 2
Linda Sundblad
2 av 2
Josefine Jinder intervjuas

Musikplats Stockholm, 15 januari:

Josefine Jinder är uppvuxen med musik... massor av musik. Hennes mamma, Åsa Jinder, är en av Sveriges mest kända folkmusiker. Men så mycket nyckelharpa har det inte blivit för Josefines del, utan snarare en synthbaserad Depeche Mode-pop. Hennes låt "Youth Blood" vann lyssnarnas hjärtan och segrade i Bäst i test i november. På senare tid har också intresset från publiken utomlands börjat växa - inte minst i Storbritannien och USA.  

 Årets första liveartist i Musikplats Stockholm är Linda Sundblad. Hon är aktuell med låten "Let's Dance" som också är ny vinjett till tv-programmet med samma namn. Linda sjunger och dansar(!?) i Studio 4 och det är fritt inträde till spelningen som startar kl 12.30.

Artisten Frida Öhrn gör paneldebut i vårt . Tillsammans med kritikern Markus Larsson utser hon veckans låt ihop med er lyssnare som röstar på webben.

Musikplats Stockholm, fredag 15 januari kl 11-13

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".