Peja Lindholm

Peja & Co klara för VM-spel

Det blev det nybildade laget Peja Lindholm Östersunds CK som vann elitseriefinalen mot Sundsvalls lag Per Carlsén med 6-5 efter skiljeomgång!

För åttonde gången spelar Peja Lindholm VM för Sverige, de sju tidigare gångerna tillsammans med Tomas Nordin, Peter Narup och Magnus Swartling.

Tre gånger har man vunnit VM, nu spelar Peja nästa VM med ett helt nytt lag. James Dryburgh, Viktor Kjäll och Anders Eriksson heter de nya medlemmarna som tillsammans ska representera Sverige i VM i Edmonton Kanada i börja av april.

Detta står klart sedan laget på tisdagskvällen vunnit elitseriefinalen mot ”ärkefienderna”, Sundsvalls lag Per Carlsén med 6-5 efter skiljeomgång.

Men matchen var i stort Pejas och hans kamraters, de förde spelet på den nivån att sundsvallarna fick jaga och jaga hela matchen. En mycket välspelad final som det alltid brukar vara när de här lagen möts, inget undantag nu heller!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".