Fortsatta förhör om Carlos Pizzarros försvinnande

Under måndagen fortsätter förhören med den man i 50-årsåldern från en ort söder om Östersund - som i fredags häktades misstänkt för att ligga bakom 22-årige Carlos Pizzaros försvinnande i Strömsund för två år sedan.

- Huvudspåret är att mannen med sin bil råkat köra på och dödat Carlos Pizzaro som var ute på en cykeltur, och att han sedan gömt undan kroppen, säger poliskommissarie Kjell Wedin till Radio Jämtland.

Även den omfattande tekniska undersökningen av 50-åringens bil fortsätter - och polisen kartlägger vad han hade för sig vid tiden för Carlos försvinnande.

50-åringen är sedan tidigare dömd för att flera gånger ha kört bil kraftigt berusad.  Det var i början av förra veckan som polisen fick in ett tips om att 50-åringen skulle vara skyldig till Carlos död. Ett tips som bedöms vara mycket trovärdigt, men i övrigt är polisen i nuläget mycket förtegen om utredningen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista