Bilder från banken värdefulla för sprängutredare

Polisens spår efter gärningsmännen bakom sprängdåden i Brunflo och Östersund i fredags slutar vid den förmodade flyktbilen som hittades utbränd i Litstrakten i fredags morse.
- Vi har inga spår efter den utbrända bilen, säger förundersökningsledare Bengt Stadin vid Östersundspolisen till Radio Jämtland. - Det har kommit in väldigt lite nya tips och vittnesuppgifter efter i fredags, konstaterar han. När det gäller bilderna från övervakningskameran vid den sprängda bankautomaten i Brunflo vill han inte närmare kommentera vad de har gett. - Men det finns detaljer på de här bilderna som är intressanta för utredningen. Polisen är angelägen att komma i kontakt med alla som har gjort iakttagelser som kan ha samband med fredagens brottshändelser. Även till synes obetydliga detaljer kan ha betydelse för polisens utredning, säger Bengt Stadin.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".