Östersund

Polisen söker gärningsman bakom nattens misshandel

Polisen sökte på söndageftermiddagen fortfarande efter den man som under natten ska ha misshandlat en annan man i 20-årsåldern, med knytnävsslag och genom att skalla honom flera gånger i ansiktet.

Mannen som utsattes för misshandeln fördes med ambulans till sjukhus sedan han vid 2-tiden natten mot söndagen blivit grovt misshandlad intill en bensinstation på Kyrkgatan i centrala Östersund.

Mannen slog i huvudet, förlorade av allt att döma medvetandet en stund och fick en rejäl hjärnskakning. Det säger en polis som jobbar med utredningen och som under söndagförmiddagen besökte och pratade med mannen som då fortfarande vårdades vid Östersunds sjukhus.

Polisen hade även fått kontakt med flera vittnen som man ännu inte hunnit höra och polisen vill gärna få tag i ytterligare personer som kan ha sett eller ha kännedom om händelsen. Polisen tror att det kan finnas bilder från övervakningskameror som kan hjälpa dem att identifiera gärningsmannen som man även har ett signalement på.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".