18-åring blev brutalt misshandlad

En 18-årig man från Hede, blev i tordagskväll förd till Östersunds sjukhus efter att ha blivit misshandlad av tre män i samma ålder i Sveg.
Poliser från Funäsdalen som kallades in under den stökiga kvällen konstaterade att bråket handlade om tjejer. Mannen från Hede blev av männen tillsagd att låta bli tjejerna från Sveg samtidigt som han beordrades ner på knä för att säga förlåt till en tjej som han ska ha sagt något ofördelaktigt till. När mannen skulle resa sig igen fick han en glasflaska i huvudet och svimmade av. Efter det blev han enligt polisen utsatt för en brutal misshandel av de tre männen som samtliga är hemmahörande i Härjedalen och tidigare kända av polisen. Misshandeln ledde till att offrets vrist gick av, och nu ligger 18-åringen alltså på Östersunds sjukhus där han under förmiddagen i dag förhörts av polisen om det inträffade.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".