Peter Forsberg innan en golftävling på Storsjöbygdens Golfklubb. Foto: Billy Abraha
Sport

Foppa på golftävling i Ångsta

Idag fick Storsjöbygdens Golfklubb i Ångsta celebert besök när den före detta ishockey spelaren Peter Forsberg kom på besök för att spela en tävling.

Vad gör du här i Östersund?

- Nu på morgonkvisten ska jag spela en liten golftävling och sen lite middag ikväll hade jag tänkt innan jag åker tillbaka till Stockholm. Jag kom från Örnsköldsvik imorse och åker tillbaka till Stockholm imorgon då så det ska bli kul med lite golf nu på morgonen.

Hur kommer det sig att du är här?

- Jag vet inte om man får nämna bolag men jag har ju lite med Mekonomen att göra och deras golftävling så det är därför jag kom upp. Jag känner Håkan Lundstedt så vi brukar spela lite golf tillsammans och det var därför jag blev inbjuden till den här tävlingen.

Var har du för förhoppningar nu på tävlingen?

- Näe det spelar ingen roll hur det går. Jag var uppe ganska tidigt och körde från Örnsköldsvik vid halv fem snåret på morgonen så jag tror inte att det kommer bli min bästa runda. Men det är kul att vara här som sagt och umgås och det blir en heldag då med middag. Ikväll blir det ju kul att gå på yran, säger Peter.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista